Relatietherapie

Relatieproblemen. Relatietherapie bij Psycholoog Amersfoort helpt je een werkelijke oplossing te vinden bij relatieproblemen.
Als je relatie wankelt, verandert er meteen heel veel. Ook jijzelf. Je doet dingen die voor jou en voor je relatie niet goed zijn. En je weet het.

Eigenlijk wil je ze niet eens doen. Het lijkt vaak of je niet anders kunt. Je herkent jezelf nauwelijks. Je komt samen vast te zitten in een star patroon. De actie van de één lokt de standaard reactie van de ander uit. Je reageert dan alleen nog maar op wat er met jou gebeurt. Je bent je eigen kompas kwijt.

En als je soms toch probeert het roer om te gooien, als je wilt redden wat er nog te redden is, lopen je goede bedoelingen stuk. Stuk op onwil van de ander, stuk op de brokken die al gemaakt zijn.

We onderzoeken hoe jullie wegen uit elkaar zijn gelopen. Samen vinden we een nieuw spoor. Niet terug naar waar je vandaan komt, maar verder. Neem contact op voor een afspraak of verdere informatie.

Resultaat in 5 sessies

Elke relatie komt vroeg of laat op een dood punt. Dat is een signaal. Daar moet je wat mee. Soms kunnen mensen dan de weg naar elkaar niet meer vinden. Relatietherapie kan veel doen. Na de therapie gaan mijn cliënten in veel gevallen graag met elkaar verder. En dat vaak al na zo’n 8 sessies, soms zelfs al na 5. 

Als je in de relatie het zicht op elkaar kwijt bent geraakt, is het meestal een van de twee die niet meer wil. Die heeft er geen vertrouwen meer in dat het ooit nog goed kan komen. Misschien lijkt dat een bezwaar om er samen in de therapie aan te werken. Maar zo is het niet.

In de relatietherapie worden dingen weer bespreekbaar die dat al heel lang niet meer waren. Zonder ruzie komen in de rust van de spreekkamer die punten aan de orde waar het echt om gaat. Je hoort en ziet elkaar zoals dat de afgelopen periode niet meer leek te kunnen. Ook al ben je ver uit elkaar bent gedreven, als je wilt is het mogelijk samen een nieuwe weg te gaan.
Bel of mail voor meer informatie.

Relatietherapie

Relatietherapie maakt het makkelijker om nieuwe wegen te vinden. In de therapie ontwikkel je je eigen inzicht. Je ontdekt de specifieke waarde maar ook de valkuilen van jullie relatie. Relatietherapie maakt de weg vrij voor mogelijkheden waar je eerst niet bij kon komen. Psycholoog Amersfoort helpt je graag bij het vinden van die mogelijkheden.

Reviews Relatietherapie

Icon

Joan

Ik en mijn partner zijn bij Jeannette in therapie gegaan. Ik was er erg huiverig voor van tevoren.

Lees meer

Stefan

Na ruim 4 maanden van relatietherapie en persoonlijke begeleiding durf ik te zeggen dat ik door de begeleiding van Jeannette mijzelf weer heb terug gevonden en mijn relatie weer op het goede spoor heb gekregen.

Lees meer

Jeffrey en Bianca

We zijn bij jou terecht gekomen met relatieproblemen. Onderling spraken we steeds minder over onze gedachten en verwachtingen.

Lees meer

Toon en Monique

Het was voor ons een grote stap om naar een psycholoog te gaan omdat je denkt dat je het allemaal zelf wel kan.

Lees meer