Therapie na scheiding

Scheiden, verbreken van je relatie. Psycholoog Amersfoort begeleidt mensen die verder willen, maar even niet weten hoe.
Scheiden, uit elkaar gaan, je doet het niet zomaar. De laatste periode samen is een emotionele krachttoer.

Juist als de beslissing eenmaal is genomen om niet samen verder te gaan, lijkt het of je alle veerkracht kwijt bent. Zelfs als jij het bent die de scheiding in gang hebt gezet.

En als het initiatief van je partner komt, als jij het nooit hebt gewild, kan het je soms radeloos maken. En vooral ook heel boos.

Juist in een scheiding kun je bouwen aan je eigen geluk. Onderzoek zelf welke meerwaarde begeleiding bij Psycholoog Amersfoort voor jou kan hebben en neem contact op voor een afspraak of meer informatie.

Verbroken relatie. Jezelf terugvinden

Verbreken is een duidelijk woord. Het geeft precies aan waarom het gaat. Je kunt iets niet ‘verbreken’ als het niet eerst ‘heel’ is geweest. En het was niet zomaar heel.

In liefde heb je je ooit verbonden. In die liefde heb je een stuk van jezelf gelegd, van je lichaam, je hart, je gevoel, van je vuur en je enthousiasme. Dat lijkt nu allemaal stuk te zijn.

Hoe nu verder?

Hoe bouw je je leven op de brokstukken van het verleden. Hoe vind je jezelf terug door de pijn heen? Ik werk met mensen die hun levensvreugde kwijt lijken te zijn. Na een verbroken relatie is je veerkracht vaak ver weg, heb je je toekomst niet meer in beeld. Met begeleiding vind je jezelf weer terug en kunnen de wonden helen.

Bij Psycholoog Amersfoort ontwikkel je je eigen kracht en versterk je je innerlijke vermogens. Gun jezelf die nieuwe toekomst.

Reviews Therapie na scheiding

Icon

Ronald

Door mijn toch wel lastige gevoel van schuld (vooral naar mijn zoon) door een scheiding, wilde ik toch eens kijken of hier niet iets aan te doen was.
Ik was heel erg sceptisch. Echter nu werd ik positief verrast.

Lees meer

Mike

Jeannette heeft mij geholpen met het ontleden van de gebeurtenissen die zijn voorgevallen tijdens mijn relatie, waarin we samen een link konden leggen naar mijn verleden en zo situaties konden verduidelijken.

Lees meer

Josée

Jeannette heeft het vermogen om op een heel natuurlijke manier bij te sturen en je ogen te openen voor nieuwe mogelijkheden. Ik ben heel dankbaar voor het begeleidingstraject dat ze me heeft geboden en ik ben dankbaar dat ik gesterkt verder kan met mijn leven.

Lees meer

Miriam

Ik besloot bij Jeannette in therapie te gaan op het moment dat ik besloot te scheiden.

Lees meer

Justine

Jeannette was voor mij in de periode na mijn scheiding een rustige, betrouwbare en alerte getuige van mijn zoektocht naar mijn nieuwe zelf.

Lees meer