Ontdekken hoe je verder kunt

De mogelijkheden lijken in het begin nog ver weg. De tijd die het duurt om ze te ontdekken is verschillend. Met 5 keer ga je het verschil ervaren. Zo’n 8 therapiesessies zijn in veel gevallen voldoende om met energie je weg te vervolgen. Raadpleeg de reviews maar.

Ik zoek met mensen hun eigen richting. Ook voor jou is er een weg te gaan. Vanuit de situatie van dit moment kun je stappen nemen. Om daar te komen waar het is zoals het zou moeten zijn. En zou kunnen zijn ook. De stress voorbij. De twijfel voorbij, naar ruimte en zicht op jouw leven.

In therapie eigen krachten ontdekken

Therapie is een ander woord voor behandeling. In mijn praktijk behandel ik allerlei soorten klachten. Relatieproblemen, burn-out en overspanning, angst en paniek, onverwerkte rouw, gevolgen van een scheiding, confrontatie met een ernstige ziekte van jezelf of van je partner, leven met de dood voor ogen. Uiteraard ben ik gehouden aan de regels van de AVG, de wet op de privacy en het beroepsgeheim. Mijn ervaring is dat ieder mens beschikt over een grote innerlijke krachtbron. Soms diep weg, maar altijd bereikbaar. Therapie bij Psycholoog Amersfoort betekent eigen mogelijkheden leren zien, waaraan je tot nu toe voorbij ging.