Reviews

Graag zou ik iedereen die ergens mee zit, doorsturen naar Jeannette.

De periode die ik bij haar geweest ben, heeft me heel veel gebracht. Verwerking van dingen die er in het verleden geweest zijn, d.m.v. fijne gesprekken met goede vragen en adviezen. En ook de emdr heeft mij geholpen.

Ik kan weer optimistisch naar de toekomst kijken.

Saskia

De behandelruimte van Jeannette voelde als thuis. De boekenkasten, het kleed en het schilderij gaven een gevoel van huiselijke warmte waardoor ik snel bij mijn gevoel kon komen.

Dankzij de EMDR behandeling verdween de steen in mijn buik die ontstaan was na een diepe angst voor storm en wind.

Jeannette kon mij verrassen met originele vragen die mij nog dagenlang bezig hielden. Mijn jeugdtrauma is niet weg, maar ik ben zeker weer een aantal stappen verder in mij omgang ermee.

Marjet

Ik heb hulp gezocht bij Jeannette voor een ingrijpend verlies.Jeannette is de steun en toeverlaat geweest in mijn rouwproces.

Door haar manier van luisteren voelde ik me volledig geaccepteerd en dat maakte dat ik alle gevoelens en gedachten tijdens de sessies durfde uiten. Daardoor werd langzamerhand het verdriet minder heftig en kwam daarna langzamerhand het vertrouwen terug om alleen verder te kunnen.

Jeannette heeft het vermogen om op een heel natuurlijke manier bij te sturen en je ogen te openen voor nieuwe mogelijkheden. Ik ben heel dankbaar voor het begeleidingstraject dat ze me heeft geboden en ik ben dankbaar dat ik gesterkt verder kan met mijn leven.

Josée

Toen dit jaar mijn relatie ten einde kwam, kreeg ik te maken met verwarring en kon ik mij niet meer goed op de toekomst focussen. Jeannette heeft mij geholpen met het ontleden van de gebeurtenissen die zijn voorgevallen tijdens mijn relatie, waarin we samen een link konden leggen naar mijn verleden en zo situaties konden verduidelijken.

Toen ik hier eenmaal mee aan de slag kon, heb ik de voorvallen een plekje kunnen geven en kon ik weer met helderheid de toekomst tegemoet treden.

Jeannette weet de juiste vragen te stellen en communiceert erg prettig, waarvoor ik nogmaals mijn dankbaarheid wil uitspreken.”

Mike

Jeannette heeft me niets verteld dat ik nog niet wist, maar me enorm geholpen het in de juiste volgorde te plaatsen.

Dit bracht me rust en hielp me de benodigde stappen in de juiste volgorde te nemen.

Maarten

Door concentratie problemen na corona, kwamen er opeens weer oude trauma’s naar boven en kwam ik bij Jeannette terecht.

Ik heb de therapie gesprekken als heel positief en rustgevend ervaren, mede door de persoonlijke benadering en handvatten die ik heb gekregen om mee verder te kunnen.

Tevens 3 EMDR sessies gevolgd. Best heftig, maar met goede resultaten.

Claudia

Jeannette heeft mij geholpen met burnout klachten en angsten. Dankzij haar heb ik alles op een rijtje kunnen zetten. Ik moest in het diepe springen, maar het heeft mij zoveel gebracht.

Door te luisteren en het stellen van de juiste vragen heb ik mijzelf en mijn omgeving beter leren kennen.

Ik voel mij sterker en het voelt als een cadeau aan mijzelf. Voor nu en voor de toekomst.

Joyce

Ik kwam bij Jeannette met een enorme worsteling m.b.t. eigenwaarde, nadat een trauma van 15 jaar geleden opnieuw was getriggerd.

De eerste sessie heb ik als ontspannen, open en toegankelijk ervaren, wat me op mijn gemak stelde om verder te gaan. Alles mocht er zijn en niets was te veel.

In dat vertrouwen hebben we een aantal sessies gedaan, waarna een aantal EMDR-sessies volgden. Het mooie vond ik dat ze de regie en keuze daarin echt aan mij overliet. Er waren namelijk ook andere methodes om met trauma verwerking aan de slag te gaan.

EMDR heeft heel veel herstel gebracht, waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Jeannette was altijd in staat mij op m’n gemak te stellen en ruimte te geven aan alles wat er op dat moment was. Dat heb ik als bijzonder prettig ervaren.

Na de EMDR-sessies hebben we nog een aantal sessies gehad om weer wat dichter bij mezelf te komen. Inmiddels voel ik me weer krachtig, dichtbij mezelf en in staat weer verder te gaan. Ik ben heel dankbaar met de begeleiding en inzichten die Jeannette mij hierin heeft gegeven. En het doet me goed om te weten dat ik altijd welkom ben als iets weer de kop op steekt.

Agnes

Ik heb de therapie als heel positief ervaren. (Ik heb geen eigen andere ervaring met therapie.)
Jeannette stelt vragen, dan loopt het gesprek vanzelf, zij is oprecht en empathisch, je kan haar echt de regie geven met een gerust hart.

Wat ik prettig vond was haar feedback en haar mening waar ik dan zelf mee aan de slag kon en waardoor ik echt anders tegen zaken leerde aankijken en tegen mijzelf.

Aan het eind heb ik EMDR gevolgd. Dit vond ik pittig maar ik heb niet getwijfeld door de rust en begeleiding van Jeannette.

Flora

Na een heftige gebeurtenis en daarop volgende periode binnen ons gezin heeft Jeannette mij geholpen in mijn verwerkingsproces. Met al haar ervaring gebruikt Jeannette een aanpak waarbij er alle rust en openheid is, en laat ze je nadenken over vragen die je verder helpen.

Met een aantal gesprekken heb ik veel zaken op een rijtje kunnen zetten.
Dank voor de fijne gesprekken Jeannette!

Linda

Ik heb in 2020 mijn moeder verloren, waar ik een enorme goede band mee had. Wij deden echt alles samen en toen mijn dochter werd geboren, waren we eigenlijk altijd met zijn drietjes. Waar wij waren was zij ook, daarom had het verlies een hele grote impact op mijn leven, het was alsof ik een ledemaat kwijt was, voelde mij leeg en eenzaam. Ik wist dat ik hier niet zelf uit kon komen en besloot hulp te gaan zoeken.

Ik kwam via internet bij Jeannette en al snel kon ik bij haar terecht. Tijdens onze kennismaking had ik gelijk een goed gevoel en we hadden een klik wat denk ik ook erg belangrijk is. Ze stelde de juiste vragen, ik moest ook opdrachten doen die we dan de volgende sessie bespraken. We gingen ook best terug naar mijn jeugd, maar ook die van haar. Hoe de band was tussen haar en haar ouders.

Er kwam zoveel uit en daardoor ook veel emotie, maar ik stuitte op een blokkade. Die laatste 2 maanden van mijn moeders leven, waren voor haar zo erg en ik kon die pijnen niet bij haar weghalen en niks voor haar doen. Die momenten bleven op mijn netvlies en ik raakte ze niet kwijt.

Jeannette had gevraagd of ik EMDR wilde. Had er nooit van gehoord. Ze heeft het uitgelegd en ik heb mijzelf ook ingelezen. Ik kwam tot de conclusie dat ik dit wel wilde. Het heeft 3 sessies geduurd, maar het heeft mij zoveel baat gedaan en het was echt zo doeltreffend.

Elke gewone sessie gaf ze haar feedback, ze heeft mij door haar raad, advies een luisterend oor, de juiste vragen in combinatie met EMDR-therapie uit een diep dal gehaald.

Vorig jaar is mijn vader ook overleden en ook met dit verdriet, gemis heeft Jeannette mij geholpen. Mocht ik het nodig hebben, dan kan ik altijd bij haar terecht, wat ik als heel fijn ervaar. Eenieder in mijn omgeving die een kundig persoon zoekt i.v.m. verschillende oorzaken, adviseer ik Jeannette Smole.

Lieve Jeannette, nogmaals bedankt.

Brigitte

De gesprekken bij Jeannette hebben mij na een emotionele zware tijd weer richting kunnen geven aan het leven. Jeannette haar kracht is om oprecht te luisteren en door te vragen.

De vele gesprekken die ik heb gehad met haar waren in een veilige omgeving en hebben me dichter bij mezelf gebracht.

Koen

Soms zit je niet helemaal lekker in je vel en weet je ongeveer wel waar het door komt, maar heb je nog geen heel duidelijke hulpvraag. Je zit ‘vast’ en weet even niet meer hoe verder. Samen met Jeannette heb ik mijn hulpvraag duidelijk gekregen en ben ik aan de slag gegaan met mezelf onder haar prettige begeleiding.

Door het stellen van de juiste vragen, het doorvragen op basis van mijn antwoorden, het meegeven van ‘thuisopdrachten’ omdat ik dat fijn vond en het doen van oefeningen tijdens de sessies, werd me de richting die ik op wilde steeds duidelijker en kan ik weer met vertrouwen verder.

Dank voor de fijne begeleiding!

Lisette

Mijn ervaring met Jeannette is tot stand gekomen nadat ik volledig emotioneel uit balans was geraakt en hulp zocht. Via een kennis kreeg ik haar adres en heb haar gebeld.
Ik kon de volgende dag al terecht, wat geweldig was dat.

Tijdens het kennismakingsgesprek had ik gelijk het gevoel dat ik mij
helemaal open kon stellen en voelde ik mij geheel op mijn gemak.

Tijdens de wekelijkse sessies kwamen de punten naar voren welke de aanleiding waren voor mijn psychische problemen. Jeannette wist in het gesprek steeds de punten aan te halen waardoor ik echt goed naar de kern van de knelpunten toe ging.

Ook wil ik nog vermelden dat de drie sessies van de EMDR therapie, welke zij op een uiterst vakkundige wijze had voorbereid, gaandeweg zijn uitwerking kreeg. Ik heb dit als zeer doeltreffend ervaren.

Al met al kan ik ieder die vakkundige hulp nodig heb Jeannette aanbevelen, van mij krijgt zij een dikke 10.

Evert

Ik ben voor een tweede keer bij Jeannette gekomen voor behandeling. Wederom wist Jeannette door de juiste vraagstelling en door het perfect aanvoelen van mijn emoties mijn pijnpunten boven water te halen.

Het verbaast mij alweer dat ik na de sessies er veel beter uitkom en er weer tegen aankan.

Ik ga het vanaf nu als een soort van APK zien en in een veel eerder stadium contact op nemen. Voorkomen is beter dan genezen, zullen we maar zeggen. Ik raad Jeannette zeker aan iedereen aan die zoekende is.

Pascal

Rouw en verlies is soms moeilijk te verwerken. Jeannette heeft mij geholpen om na de dood van mijn ouders met de nieuwe situatie te leren omgaan.

Met behulp van EMDR is er veel los gekomen maar het heeft vooral inzicht gegeven welke weg voor mij goed voelt.

Vooral door de persoonlijke gesprekken met ook persoonlijke uitwisseling vanuit Jeannette gaf mij het gevoel dat ik de juiste keuze kon maken. Mooie gesprekken waarbij Jeannette een goed luisterend oor heeft en gevoel van inleven laat zien door precies de goede vragen te stellen.

Dank je wel Jeannette

Annet

Ik kwam bij Jeannette in een periode dat ik heel erg emotioneel was. Zo heftig dat het mijn leven enorm beïnvloedde, ik was volledig uit balans en ik moest daar iets mee.

Ik had bij de start van de therapie het vermoeden dat dit veroorzaakt werd door een onverwerkte ervaring uit mijn jeugd. Door de lockdown en een puberende dochter zijn deze heftige emoties naar boven gekomen en werd door de gesprekken mijn vermoedens bevestigd.

Door deze gesprekken en de EMDR behandeling ben ik veel rustiger geworden. Ik heb de ervaring uit mijn jeugd een plek kunnen geven en heb ik grip op mijn emoties gekregen. Nu is het kijken en ervaren wat er wezenlijk in mij veranderd is.

Mocht ik nog tegen dingen aanlopen is het fijn te weten dat ik altijd bij Jeannette terecht kan.

Erica

Ik kwam bij Jeannette na een moeilijke periode zowel zakelijk als privé. Na enkele gesprekken werden de knelpunten zichtbaar.
Door er op een fijne manier over te praten. Je het zelf te laten ontdekken en inzicht te geven, kon ik ermee aan de slag.

Ik ben blij dat ik dit bij Jeannette heb mogen doen en ervaren. Ik ben weer positief en vol energie.
Dank je wel.

Krista

Ik kwam bij Jeannette met oververmoeidheids klachten in verband met rouwverwerking, maar al snel bleek na het eerste gesprek dat er nog meer speelde.
De daarop volgende sessies brachten de knelpunten aan het licht.

De fijne manier van het in kaart brengen daarvan, en het zelf laten ontdekken van verbanden gaven mij het inzicht om ermee aan de slag te gaan.
Vooral de intutieve manier om goede vragen te stellen vond ik prettig aan de therapie.

Jan

Ik heb een behoorlijke goede ervaring meegekregen.
Ik heb dus ook een behoorlijke burn-out opgelopen door prive en zakelijk rampjaar.

Nu weer een nieuwe baan en opgekrabbeld.
En handvaten meegekregen om verder in het leven niet te snel weer om te vallen.

Casper

Ik heb jaren behandelingen gehad in verschillende instellingen voor eetstoornis, depressie, angststoornis en ptss. Ik heb nu behandeling bij een psycholoog particulier maar ik wilde graag daarnaast EMDR volgen voor de angst voor buikpijn. Zo ben ik terechtgekomen bij Jeannette Smole. Wat ik vooral fijn vond is dat ze heel goed luisterde en vragen stelde. En ook echt vragen die de diepte in gingen. Ze voelde precies aan tijdens de Emdr sessies wanneer ze moest wisselen tussen koptelefoon (piepjes) en het potlood (van links naar rechts volgen met ogen). Deze wisseling zorgt ervoor dat je niet eindeloos lang bij eenzelfde beeld blijft hangen. Nu ik de Emdr voor dit thema heb afgerond merk ik dat ik beter kan relativeren. Ik ben baas over de gedachten. De gedachten niet over mij. Ik durf stappen te zetten op het gebied van eten. Ik durf andere producten uit te proberen. Ik ben Jeannette heel erg dankbaar en kom zeker terug mocht dat in de toekomst nodig zijn. Dus als u hulp zoekt en de website spreekt u aan, zoek contact met Jeannette en kijk of het klikt!

Amy

Moeilijke en zware jaren binnen mijn gezin in het verleden kwamen in deze corona tijd op een negatieve manier naar boven. Dit uitte zich in somber zijn, depressie, angst en wat uiteindelijk resulteerde in paniek- en angstaanvallen met veel lichamelijke klachten.

Ondanks dat ik wist wat de oorzaak was kwam ik er zelf niet meer uit. Bij Jeannette kon ik mijn verhaal kwijt en werd het duidelijk dat er nog wel wat te verwerken viel. Een luisterend oor, begrip en het kunnen inleven in wat er speelde waren voor mij al een hele steun.

De eerste gesprekken deden mij dan ook al erg goed en de EMDR sessies daarna maakten het helemaal af. Zij begeleidde mij terug naar het verleden op een manier dat na een aantal sessies er een enorme rust over mij heen kwam en lichamelijke klachten verdwenen.

Ik ben enorm blij dat ik bij Jeannette terecht ben gekomen en weer positief en vol energie verder kan. Mocht het ooit nog nodig zijn dan weet ik bij wie ik terecht kan.
Heel hartelijk dank.

Marijke

Jeannette is betrokken, respectvol en accepterend. Daarnaast nuchter en in haar vragen en opdrachten is zij vooral volgend.

Zij luistert heel goed en brengt rust in het gesprek. Door haar manier van luisteren luisterde ik als het ware naar mezelf.

Daar waar nodig gaf zij advies, maar wanneer je goed naar jezelf hebt geluisterd is een advies vaak niet meer nodig en ben je je eigen adviseur. Vooral dat laatste heb ik als zeer waardevol ervaren.

Jan

Na ruim 4 maanden van relatietherapie en persoonlijke begeleiding durf ik te zeggen dat ik door de begeleiding van Jeannette mijzelf weer heb terug gevonden en mijn relatie weer op het goede spoor heb gekregen.

Door een luisterend oor van Jeannette en het stellen van de juiste vragen, en het delen van ervaringen ben ik er weer klaar voor om verder te gaan met mijn relatie.

Stefan

De sessies bevielen zeer goed, ik voelde me gerespecteerd en begrepen. In plaats van om het probleem heen draaien waren we actief op zoek naar een oplossing en daar ben ik het traject heel dankbaar voor.

Er vielen geen stiltes en wanneer ik in de knoop zat dan werden er fijne vragen gesteld om dieper tot mijn gevoelens en gedachten te komen. Constant werd er op een gezonde en rationele manier gekeken naar de problemen zonder vooroordelen of een andere vorm van een negatieve opvattingen.

Ik zou deze psycholoog aan vrijwel iedereen aanraden die in de knoop zit met zichzelf.

Jelle

5 december. Mijn oudste dochter, 46 jaar, overlijdt aan kanker. Een vorm van mondkanker waarvan de artsen een jaar daarvoor zeiden dat het weg was. Ze was schoon. Maar niets was minder waar. Ze laat een man en zoontje van zes jaar achter.

Begin dat jaar merkte ik dat ik behoefte had om te praten, mijn verdriet een plekje geven en zoals ik 20 jaar geleden na het overlijden van haar moeder ook had, ik leef en wil verder leven. De psycholoog die ik toen had was overleden en moest op zoek.

De reviews op internet brachten me bij Jeannette. Zij kon me vrij snel op mijn gemak stellen. Zij luisterde en had alle aandacht voor mij. Ze leefde zich in en spiegelde.

Na elke setting had ik het gevoel een stapje verder te zijn. Ik ben er nog niet maar dank zij Jeannette wel goed op weg. Ik weet dat ik altijd op haar terug kan vallen maar weet ook dat rouwen en verdriet hebben mag. Het heeft tijd nodig.

Dank je wel Jeannette.

Arnold

Jeannette kijkt naar wat iemand specifiek nodig heeft en werkt daarbij geen standaard programma af. Ik vond de therapie daardoor zeer persoonlijk.

Ze luistert goed en ik kreeg alle ruimte om te bespreken wat ik het belangrijkst vond. Haar vragen laten je nadenken over je situatie en al snel werden de knelpunten duidelijk.

Door terug te blikken op punten in je leven neemt de therapie wat meer tijd in beslag, maar dit geeft ook inzicht. Na afloop voelde ik dat ik meer grip had op hoe ik tegen bepaalde zaken aankijk. Dat gaf rust en vertrouwen voor de toekomst.

Ik ben blij dat ik de stap gezet heb om hulp te vragen aan Jeannette.

Maria

Ik en mijn partner zijn bij Jeannette in therapie gegaan. Ik was er erg huiverig voor van tevoren. Door Jeannette die zelf heel rustig is, kwam ik ook tot rust. Ze stelde ons ontzettend op ons gemak. De klik was er meteen.

Jeannette laat je zelf ontdekken waar het probleem zit. Door vragen, verhalen en opdrachten. Ik en mijn partner vonden het een hele fijne vorm van therapie. Jeannette is begripvol en oordeelt niet. Mede hierdoor ervaarde ik haar als een zeer fijne therapeut waar wij met onze probleemvraag ontzettend geholpen zijn.

Eerst relatietherapie met mijn partner, daarna EMDR voor mijn eigen issues. Ik heb er ontzettend veel baat bij gehad.

Joan

Na een aantal ongelukken met paarden ontwikkelde ik angst om paard te rijden. Omdat dit al meer dan 30 jaar mijn hobby is wilde ik graag van die angst af en weer onbevangen kunnen opstappen en wegrijden.

Ik had gelezen over Fast forward EMDR en bedacht dat dit wat voor mij zou zijn. Zo kwam ik bij Jeannette terecht. Zij liet zich niet leiden door mijn ‘haast’ om van mijn angst af te komen en stelde een traject voor waarbij ook de vervelende ervaringen uit het verleden zouden worden meegenomen.

Achteraf ben ik hier heel blij om, omdat ik mij nu realiseer dat het niet anders had gekund. Inmiddels rijd ik weer paard. Mijn herinneringen aan de ongevallen heb ik nog wel bij me, maar ze storen me niet meer wanneer ik rijd.

Jeannette, dank je wel voor je hulp! Ik zal het iedereen aanraden die in een vergelijkbare situatie terecht komt.

Anne

Ik ben erg tevreden over de hulp die ik heb mogen ontvangen. Prima gesprekken en uitstekende EMDR behandeling.

Aanrader voor iedereen die hulp nodig heeft.

Leon

Vanwege recente gebeurtenissen kwam oude angst weer naar boven. Zodanig dat dit zowel geestelijk als lichamelijk veel klachten gaf. Al bij het eerste gesprek voelde ik me op mijn gemak bij Jeannette. Het is prettig dat de sessies in een rustige sfeer en ruimte plaatsvinden.

Jeannette luistert heel goed en zij vat hetgeen ik vertelde goed samen. Ook de vragen die ze stelde stemden tot nadenken, maar ze gaven mij ook inzicht en dat bracht daardoor rust bij mij. De opdrachten voor thuis waren praktisch uitvoerbaar. Ook de EMDR sessies kunnen onderdeel van de therapie zijn. Deze therapie was nieuw voor mij, maar vond ik door z’n eenvoud een prima ervaring.

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Jeannette en de manier waarop zij mij heeft geholpen. Ik kijk daar met een bijzonder goed gevoel op terug.

Hartelijk dank Jeannette.

Corrie

Wij zijn bij Jeannette in therapie gegaan omdat we er samen niet meer uit kwamen in onze relatie en we hadden thuis problemen waar we niet over konden praten.

Jeannette heeft ons laten inzien wat echt belangrijk is voor ons en wat we kunnen veranderen om er samen beter uit te komen.

Grote dank daarvoor!

Bob en Sanne

EMDR heeft mij geholpen om vervelende ervaringen uit het verleden eindelijk te verwerken. Jeannette bedankt voor de professionele aanpak.

Arend-Jan

De afgelopen tijd ben ik een aantal weken bij Jeannette geweest voor therapie. Hetgeen wat ik ervan hoopte te verwachten was precies hoe het was.

Er werden veel vragen gesteld waarbij ik mezelf beter leerde kennen, en zo toch uiteindelijk met deze hulp het probleem heb kunnen oplossen. Mocht ik in de toekomst ergens tegenaan lopen dan ga ik zeker terug.

Falco

Na 40 jaar dacht ik wel te kunnen leven met mijn angststoornis… Maar door een soortgelijke gebeurtenis was het helemaal terug. En dat na al die jaren. Ik was 24/7 bang nu.

Na de gesprekken met Jeannette werd ik behandeld met EMDR. Na een moeilijk weekend met veel angst was er na de eerste behandeling ineens een volkomen rust. Ik kon het niet geloven. De dagen erna nog angstig.

Maar daarna vond ik weer mijn rust. Zonder medicijnen!!

Na een aantal sessies bleef het nog steeds goed gaan. Mede dankzij het luisterend oor en de goede begeleiding van Jeannette.

Ik voel me vrij en kan het leven weer aan. Zelf ben ik nog het meeste verbaasd over deze geweldige therapie. Het heeft me na al die jaren echt mijn leven teruggegeven.

Ineke

Onlangs heb ik een traject afgerond bij Jeannette in verband met beginnende burn-out klachten en omgaan met angst. In een korte tijd heeft zij mij er weer bovenop geholpen, niet alleen voor de korte termijn maar ook om in de toekomst er beter mee om te gaan. Mijn mind-set is veranderd.

Ik ben haar heel dankbaar.

Chantal

Geconfronteerd met een burn-out (werk gerelateerd) heb ik contact opgenomen met Jeannette. Het kennismakingsgesprek verliep prettig en ik voelde mij al snel op mijn gemak.

In de daaropvolgende sessies (die altijd in een prettige en open sfeer plaatsvonden) in combinatie met de huiswerkopdrachten werd het mij steeds duidelijker wat de knelpunten waren. Jeannette zorgde ervoor dat ik mijzelf beter als persoon leerde kennen.

Dankzij de aanpak van Jeannette kwam er steeds meer inzicht wat uiteindelijk tot de burn-out had geleid. Die duidelijkheid gaf steeds meer rust en ik kon daardoor ook weer weloverwogen keuzes maken.

Hierdoor heb ik tevens op het werk intussen duidelijke afspraken kunnen maken, om te voorkomen dat ik weer in dezelfde situatie beland. Dankzij Jeannette heb ik weer plezier gekregen in dingen en kijk weer anders naar de toekomst. 

Peter

Ik besloot bij Jeannette in therapie te gaan op het moment dat ik besloot te scheiden. Ik wilde voorkomen dat ik na de scheiding zou instorten, iets wat je vaak hoort. Dankzij de prettige gesprekken en de oefeningen van Jeannette is dat ook gelukt. Met haar begeleiding kon ik de moeilijke periode die volgde goed aanpakken en oplossen.

Belangrijker nog vind ik dat zij mij geholpen heeft een innerlijke, aanwezig maar op de achtergrond geraakte, kracht terug te vinden. Daaruit blijkt wat mij betreft haar professionaliteit; de zelfredzaamheid bevorderen.

Jeannette is een zeer prettige persoonlijkheid, ik voelde me erg op mijn gemak bij haar en had er ook geen moeite mee om mijzelf bloot te geven. Ik kan en zal haar ook bij iedereen aanbevelen die te maken krijgt met rouwverwerking, dat is een scheiding namelijk ook.

Miriam

Door mijn toch wel lastige gevoel van schuld (vooral naar mijn zoon) door een scheiding, wilde ik toch eens kijken of hier niet iets aan te doen was.

Ik heb Jeannette gevonden door simpel zoeken op internet. Op basis van de recensies heb ik zelf de stap gewaagd om eens met haar te gaan praten.

Ik was heel erg sceptisch, zoals ik dat ben met alles wat te maken heeft met dit soort vormen van hulpverlening. Na wat teleurstellende ervaringen met verschillende instanties dacht ik eigenlijk dat dit ook wel op eenzelfde soort teleurstelling uit zou gaan lopen.

Echter nu werd ik positief verrast. Jeannette luistert, observeert, en (voor mij ERG belangrijk) onthoudt wat je vertelt. Dit komt over als oprechte interesse in de situaties, en dat is/was denk ik voor mij erg belangrijk. Dit maakte het voor mij veel makkelijker om samen aan een probleem te werken.

Samen creëert ze een plan van aanpak welk volgens haar het beste bij de situatie en persoon past. Soms een opdracht, en soms “gewoon” praten, praten en nog meer praten.

Voor mij persoonlijk heeft dit toch wel onverwachts een aanpassing aan mijn manier van denken en doen bewerkstelligd waar ik me veel rustiger door ben gaan voelen.

Ik ben er nog niet helemaal, maar door Jeannette kan in ieder geval weer makkelijker omgaan met verschillende moeilijke situaties welke er ongetwijfeld (en jammer genoeg) nog gaan komen. Ik sta sterker in mijn schoenen en mijn schuldgevoel neemt niet meer direct de overhand.

Nogmaals dank je wel voor al je hulp Jeannette.

Ronald

Wat ben ik blij dat Jeannette op mijn pad is gekomen, toen ik hulp nodig had. Doordat ik mijn scheiding onvoldoende verwerkt had kwam ik in een burn-out terecht en kreeg ik last van depressieve klachten.

Jeannette heeft mij hier doorheen geloodst en geholpen om als een sterker en completer mens uit deze periode te komen. Soms ondersteunend en bevestigend maar meestal spiegelend en kritisch doorvragend liet zij mij zelf tot inzichten komen waar ik heel dankbaar voor ben.

Jeannette was er als ik haar nodig had en onze gesprekken verliet ik altijd met een positief gevoel.

Matthijs

Wij hadden thuis problemen waar we zelf niet goed over konden praten zonder dat de ander boos werd.Jeannette maakte de problemen bespreekbaar in een rustige omgeving.

Ze gaf opdrachten die je thuis in praktijk moest brengen en waardoor je ging nadenken over de dingen. Eerst gingen we om de paar weken, later om de paar maanden.

Wij zijn heel verschillend (daar kwamen we tijdens de sessies steeds meer achter) maar Jeannette heeft ons laten inzien dat er ook nog genoeg was om samen voor te gaan.Wij focussen ons nu op de leuke dingen samen, en niet op de verschillen. Met dank aan Jeannette.

Hans en Puck

Toen ik in juli bij Jeannette kwam, had ik net twee slechte ervaringen achter de rug met een praktijkondersteuner en een andere psycholoog. Ik had in een paar jaar tijd veel moeilijke dingen meegemaakt, wat uiteindelijk resulteerde in een burn-out. Ik was ingestort, mezelf kwijt en wist niet hoe ik er zelf uit moest komen. 

Ik vond het ontzettend prettig dat Jeannette de focus legde op de oorzaken van mijn burn-out, in plaats van de klachten die erbij hoorden. Heel oplossingsgericht. Dit was wat ik echt nodig had om te beginnen met herstellen.

Daarbij vond ik het heel fijn dat zij altijd alle aandacht voor mij had en dat ik merkte dat zij alles onthield wat ik had gezegd, ondanks het feit dat zij tijdens de sessie niets noteerde. 

Jeannette heeft mij in een paar maanden tijd enorm geholpen. Al vrij snel merkte ik dat ik kleine stapjes maakte en vooruitging. Dankzij Jeannette kreeg ik belangrijke inzichten. De patronen in mijn gedrag werden mij duidelijk, waardoor ik in staat was om dit langzaamaan te gaan veranderen.

Na drie maanden heb ik het gevoel dat ik mezelf weer een beetje heb teruggevonden en ik de kracht heb om het herstelproces verder op eigen kracht door te zetten. Wel met de gedachte in mijn achterhoofd, dat ik altijd weer bij Jeannette kan aankloppen als ik vastloop. 

Ik ben Jeannette enorm dankbaar voor haar hulp en ik zie de toekomst weer zonnig in. 

Steffie

Na een korte zoektocht kwam ik terecht bij Jeannette die mij in negen maanden verder heeft geholpen met mijn mentale blokkades en boosheid. Ik ben zeer pragmatisch en resultaatgericht ingesteld dus het was voor mij erg wennen om niet meteen gefixed te worden.

Maar verandering gaat geleidelijk en voor ik het wist, zette ik allemaal kleine stapjes en besefte ik dat ik was waar ik uit wilde komen.

Jeannette heeft me hierbij begeleid en nu neem ik beslissingen vanuit rust en gevoel. Wat ik fijn vond aan de sessies waren de opdrachten, zodat ik ook thuis aan de slag kon gaan. Verder waardeerde ik het erg als ze haar persoonlijke ervaringen deelde.

Kortom, een tevreden cliënt.

Layla

Jeannette, ik heb jou als therapeut als zeer prettig ervaren. Al vanaf het begin voelde het goed. Je hebt me in de eerste plaats een luisterend oor geboden zonder daarin snel te oordelen. Gewoon luisteren en vragen stellen.

Wat vooral heel fijn is, is dat je het precies weer oppikt waar we de vorige sessie zijn geëindigd. Het heeft me geholpen om mezelf weer in mn eigen kracht te zetten.

Alma

Plotseling ontstond er zo’n onrust in mijn leven. Ik kwam er met familie en vrienden niet meer uit. Het was goed om snel in gesprek te kunnen gaan met Jeannette.

Een heerlijke rustige spreekkamer, met de juiste vragen structuur aanbrengen in mijn gevoelsleven en mijn gedachten, van daaruit werken aan oplossingen!

Met veel dank!

Henny

Wij zijn bij Jeannette gekomen nadat we er samen in ons huwelijk niet meer uit kwamen.  Mede dankzij de gesprekken die we bij haar hebben gehad zijn wij veel dichter naar elkaar toe gegroeid.

Zij heeft ons op een andere manier naar ons huwelijk laten kijken en handvatten meegegeven. Naast de gesprekken kregen we ook thuis opdrachten. We zijn daardoor dieper in gesprek gegaan en hebben elkaar na 15 jaar opnieuw en beter leren kennen.

Bedankt Jeannette. 

Andres en Marsha

Na het plotselinge overlijden van mijn man kon ik de draad van het leven wel weer oppakken. Wat overbleef was mijn veranderde ik. Veel emotioneler en sneller geraakt door wat ik hoorde, las of zag.

Door de gesprekken met Jeannette en de vragen die ze stelde, kwam het zelf helend vermogen weer naar boven. Ik mag mezelf toestaan anders geworden te zijn. Ik ben niet alleen wat ik denk en doe maar beslist ook wat ik voel.

Jeannette kan heel goed luisteren en zonder aantekeningen te maken weet ze ook de daaropvolgende keren heel goed wat je verteld hebt. Alsof ze alleen mijn verhalen hoefde aan te horen en te onthouden. Oprecht geïnteresseerd in mijn verhaal, verdriet en onvermogen om emoties van mezelf goed te keuren.

De juiste vragen en overdenkingsopdrachten hielpen mij enorm, om goed en eerlijk naar mezelf te kijken en tot de conclusie te komen dat ik completer ben geworden en mag zijn wie ik nu ben.

Bedankt.

Petra

Mijn gesprekken met Jeannette heb ik zeer prettig ervaren. Ze is rustig en betrokken. In een moeilijke periode van mijn leven bood zij een luisterend oor. Na ieder gesprek ging ik weg met een positief gevoel en handvatten om beter met mijn situatie om te gaan. De gesprekken hebben mij erg geholpen.Nogmaals bedankt voor alles.

Gabriella

Wat ik op de eerste afspraak al positief vond is dat het eerst een kennismaking was. Bij afloop gaf Jeannette aan dat voor haar de klik er wel was en ze liet mij de vrije keus of dat voor mij ook zo voelde. Zonder klik immers geen resultaat.

Wat ik verder vond is dat de gesprekken voor mij niet als gesprek met een psycholoog voelden maar meer als met een gewone gesprekspartner. Jeannette is zeer geïnteresseerd en ik had echt het gevoel dat ze goed luisterde, begaan en begripvol was.

Ik heb het als zeer positief ervaren.

Jamie

Na het overlijden van mijn moeder, merkte ik dat ik mijn emotie enorm aan het blokkeren was. Zo’n groot verlies, dat ik had besloten om hulp in te schakelen.

Eerst kwam ik uit bij de GGZ, dit wordt namelijk vergoed door de verzekering. Ik kwam binnen in een kantoor met allemaal witte muren, moest mijn verhaal doen en vervolgens werd er, na een half uur, beoordeeld of er iets met me was. Ik wilde niet gelijk opgeven dus ben er nog ongeveer drie keer geweest.

Toen ik door had dat hij niet bij de kern van mijn ‘probleem’ kon komen, heb ik aangegeven daar te willen stoppen en ben ik naar mijn huisarts gegaan.

Deze adviseerde mij contact op te nemen met Jeannette. Bij Jeannette kom je binnen in een gezellige kamer met mooie fauteuils. De aandacht is volledig bij jou en jou alleen. Even heb ik getwijfeld aan het feit er een eigen bijdrage aan vast zit.

Ik besloot, na een eerste kennismaking, te investeren in mijzelf. Uiteindelijk een jaar verder heb ik flink geïnvesteerd in mijzelf. Het was een pittig jaar. Jeannette heeft door haar manier van vragen stellen bijgedragen aan het begrijpen van dingen. Door soms een voorbeeld te noemen, mijn eigen gedachten aangewakkerd.

Uiteindelijk de investering dubbel en dwars terugverdiend. Eindelijk vond ik mijzelf weer terug. Ik kreeg een nieuwe baan, na zeven maanden zelfs een nieuwe functie. En het meest belangrijk; ik kon eindelijk mijn gemis voelen, hiermee enigszins omgaan en mijn moeder weer goed herinneren zoals ze was.

Heel erg bedankt!

Ashley

Voor mij was het niet de 1e keer dat ik behandeld werd in de psychologische zorg. Ik heb eerdere wat minder goede, maar ook andere positieve ervaringen gehad. Toch zocht ik nu naar iemand waarbij ik me zeker weten 100% goed wilde voelen. Het gaat toch om de klik die je met elkaar hebt, wil de therapie ook aanslaan.

Bij Jeannette voelde ik me gelijk op mijn gemak, het is een fijne, rustige, omgeving in haar eigen huis waar de gesprekken plaatsvinden. Je voelt je dus geen nummer in een verzamelgebouw.

Jeannette laat je vooral naar jezelf kijken en geeft andere invalshoeken om over na te denken. Ze geeft je niet de illusie dat ze jouw problemen helemaal kan oplossen, maar ze begeleidt je in het proces om vooral jezelf te leren kennen en je te steunen waar je het nodig hebt.

Voor mij was dit een fijne manier om over mijn vraagstukken en problemen na te denken en zelf de weg weer terug te vinden naar een mooie balans.

Leonie

Vastgelopen in het rouwproces na het overlijden van mijn moeder had ik erg veel behoefte aan professionele ondersteuning. En dat is precies wat ik bij Psycholoog Amersfoort van Jeannette Smole heb gevonden.

Jeannette beschikt over een groot empathisch vermogen en heeft veel specifieke kennis van het rouwproces. Door het delen van deze kennis, het geven van voorbeelden en het aanreiken van mogelijkheden om op andere manieren te kijken heeft Jeannette mij gesteund en verder geholpen.

Opdrachten waren onderdeel van het traject, maar altijd met de ruimte dit op mijn eigen manier en tempo te doen. Na 6 sessies kan ik weer zelfstandig verder met mijn rouwproces.

Ellen (58 jaar)

Na een lange periode vol stress, merkte ik dat ik het moeilijk vond om me gelukkig te voelen. Tijdens de gesprekken met Jeannette leerde ik negatieve patronen begrijpen.

Ook kreeg ik inzicht in mijn persoonlijke bagage van vroeger en de wijze waarop dat nu nog steeds meespeelt.

Mede hierdoor kan ik warmere contacten met mensen hebben dan voorheen en ervaar meer rust.

Erwin

Eind van het jaar heb ik Jeannette verzocht mij te helpen om het verlies van mijn vrouw in december het jaar ervoor beter te verwerken en een plek te geven.

In een tiental ontmoetingen heeft Jeannette mij laten inzien en voelen hoe ik op een andere wijze de dood van mijn vrouw kon verwerken.

Haar wijze van benaderen heeft mij veel meer inzicht gegeven in mijn eigen persoonlijkheid en de wijze waarop Jeannette met mij omging was zeer vertrouwd en eigen.

Mede door haar inbreng en de wijze van luisteren heeft zij mij uit een dal gehaald en nu voel ik mij sterker en wijzer en mijn inzicht in mijzelf is beter geworden.

Coos

Ik (man/65+) heb me gericht tot Jeannette vanwege een relatieprobleem met mijn dochter. Al jaren (denk ik) vindt zij dat ik als vader niet aan haar verwachtingen voldoe en door een voor haar onoverkomelijk voorval midden dit jaar (het veronachtzamen van de sterfdatum van haar broer/mijn zoon) was voor haar de maat zo vol dat zij definitief het contact met mij heeft verbroken.

Mijn vraag aan Jeannette was: hoe geef ik deze contactbreuk plaats in mijn leven én wat te doen: de keuze van mijn dochter respecteren of alles op alles zetten voor contactherstel. Ik heb Jeannette ervaren als een goed luisterend en invoelende hulpverlener die probeert ook de gevoelens van de ander (mijn dochter) te begrijpen/te duiden.

En, belangrijk: nergens was zij oordelend; alleen luisterend en signalerend. Steeds probeerde zij de essentie boven water te krijgen van hetgeen ik vertelde en gaf daartoe ‘opdrachten’ mee (bijv.: “waar moet aan voldaan worden in geval van herstel”, “wat betekent familieband”). Concrete oplossingen heb ik nog niet, maar wel meer rust met het gegeven dat het is zoals het is en een aanzet tot ‘loslaten’.

Jeannette, dank je wel.

Man/65+

Ik had besloten hulp te zoeken vanwege mijn gebrek aan een positief toekomstbeeld. Na wat onderzoek ben ik bij Jeannette uitgekomen en ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen.

Na 2 sessies met Jeannette begon ik al anders tegen mijn situatie aan te kijken, begon ik te bedenken wat ik wou voor de toekomst en hoe de toekomst eruit zou zien zonder en met bepaalde factoren.

Hierin heeft Jeannette mij uitstekend begeleid. Ondanks dat ik het af en toe erg moeilijk had en niet wist wat ik wou heeft zij mij 2 kanten laten zien en zelf laten kiezen. Ook merkte ik na een aantal sessies dat ik minder moodswings had en mijzelf weer begon terug te vinden.

Ze bood mij een luisterend oor en goed advies met goede opdrachten om verder te denken ook als ik even niet in sessie was met haar.

Jeannette ik wil je via deze weg ontzettend bedanken voor al je hulp en begeleiding. Ik wens je veel succes met al de patiënten die je nog gaat helpen en ik vind je een echt topmens!

Dank je wel.

Suuz

Ik ben heel erg geholpen door Jeannette haar professionele werkwijze. Wat ik heel fijn vond is dat ze er voor zorgt dat je zelf gaat na denken over de beste oplossing.

Ik heb altijd mijn verhaal goed kwijt gekund en altijd het gevoel gehad dat mijn probleem serieus genomen werd.

Annemarie

Wij hebben samen besloten verder met elkaar te gaan. Wij hebben veel van de relatietherapie geleerd en gaan hier actief mee aan de slag.

We hebben veel vertrouwen in een positieve toekomst voor ons samen. Wij willen je hartelijk danken voor je bijdrage hierbij. Het heeft ons erg geholpen.

Wij hebben vanaf nu onder andere een vaste oppas waar de kinderen dol op zijn en wij nemen meer tijd om aan onze relatie te werken dan daarvoor.

Anna en Ron

Gedurende de jaren die vorderen, ben ik steeds meer op de automatische piloot gaan leven en verloor ik de details om me heen. Zaken als echtscheiding, verlies van dierbare en verandering in relationele sfeer, zijn belangrijke dingen om bewust aan te pakken en niet te zien als enkel één van de kronkels op je pad. Zo dacht ik er eerst wel over. Hierdoor werd ik minder bewust van mijn opgroeiende kinderen en miste ik verdieping in mijn relatie tot mijn partner.

Dit resulteerde in onbeheersbare en onterechte woede naar mijn meest dierbaren.
Bij Jeannette vond ik iemand die naar mijn verhaal luisterde, observeerde en uiteindelijk met opdrachten kwam, die je een aanzet gaf tot nadenken.

Steeds verder in de behandeling merkte ik dat ik bewuster ging leven, genieten en alles om me heen steeds meer begon te waarderen. De woede werd beheersbaar door niet alleen aan jezelf te werken, maar ook door alles in perspectief te zien.

Nu is de behandeling afgesloten, maar wanneer ik de behoefte heb om zaken te bespreken, weet ik dat ik welkom ben en dat ik weer goed geholpen word.

Lars

Beste Jeannette,

“Merci” voor de “verhelderende/meelevende en inlevende sessies” met de heerlijke koffie!

Voelde me tijdens de sessies steeds weer “oprecht gezien en gehoord!”

“Merci” vanuit mijn hart.

Ans

Om hulp vragen werkt bevrijdend

Het overlijden van mijn huisdier was de laatste in een reeks ingrijpende gebeurtenissen voordat ik hulp zocht. In de tijd die hieraan voorafging was ik geconfronteerd met misbruik van vertrouwen en overkwam mij een ernstig fietsongeval in het buitenland. De lichamelijke verwondingen waren hersteld, maar de psychische verwondingen, geheugenverlies en concentratiestoornissen leverden overweldigende gevoelens en emoties op die tot veel angst en verwarring hebben geleid. En toen ging mijn relatief jonge huisdier dood en zocht ik professionele hulp bij Jeannette Smole.

Omdat ik veel belemmeringen ervoer van het psychische trauma van het fietsongeval, gaf Jeannette mij het duwtje dat ik nodig had om opnieuw medische hulp in te schakelen. Via de neuroloog kwam ik bij de revalidatiearts en tenslotte in een multidisciplinair team dat mij leerde omgaan met het letsel.Wat vond ik het mooi dat ‘mijn eigen’ psycholoog Jeannette, de psychologische interventie binnen het team voor haar rekening wilde nemen. Ik voelde mij bij haar vertrouwd, veilig en zij leerde mij keuzes maken, angsten overwinnen, emoties beheersen, over mijn gevoelens praten en heel belangrijk: ‘voor mijzelf zorgen’. Door dit tijdens de sessies praktisch te oefenen, heb ik geleerd dit toe te passen wanneer dat nodig is.

Ook bij andere levensvragen soms heel persoonlijk, bij het maken van keuzes en bij activiteiten in mijn professionele praktijk is zij een fijne sparringpartner. Met haar professionele hulp op maat en inspiratie, heb ik een enorme ontwikkeling en persoonlijke groeispurt doorgemaakt. Ik heb mijn mogelijkheden teruggevonden.

Irma

Via een goede vriendin kwam ik bij Jeannette Smole terecht voor een orienterend gesprek. Hierin werd duidelijk aangegeven dat beide partijen vertrouwen moesten hebben in een verdere samenwerking c.q behandelrelatie. In het afgelopen jaar heeft Jeannette mij geholpen inzicht te geven in de keuzes die ik maak, mijn denkpatroon en heeft zij mij geleerd mijn grenzen vooral prive beter te bewaken.

Jeannette is een zeer deskundige therapeut, integer en een goede gesprekspartner. Ik kan het dan ook een ieder aanraden om met haar contact op te nemen.

Ingeborg

Ik heb de gesprekken bij Jeannette als helpend en steunend ervaren. Door een paar opdrachten en door treffende vragen heeft zij mij geholpen de draad weer op te pakken na een scheiding.

De eerste twee gesprekken waren samen met mijn (inmiddels) ex-partner en ook dat was goed, gaf inzicht in de keuzes die we moesten maken of al gemaakt hadden.

Jeannette is oprecht geïnteresseerd, komt in latere gesprekken terug op dingen die je eerder gezegd hebt waardoor verbanden duidelijk worden.

Het luisterend oor van een buitenstaander met verstand van zaken was voor mij belangrijk in een roerige periode. Gaf ook ruimte aan de tranen en emoties die te midden van alle praktische rompslomp soms wat weggestopt dreigden te raken.

Jeannette, nogmaals dank voor je aandacht.

Ilonka

Door mijn toch wel lastige gevoel van schuld (vooral naar mijn zoon) door een scheiding, wilde ik toch eens kijken of hier niet iets aan te doen was.

Ik heb Jeannette gevonden door simpel zoeken op internet. Op basis van de recensies heb ik zelf de stap gewaagd om eens met haar te gaan praten.

Ik was heel erg sceptisch, zoals ik dat ben met alles wat te maken heeft met dit soort vormen van hulpverlening. Na wat teleurstellende ervaringen met verschillende instanties dacht ik eigenlijk dat dit ook wel op eenzelfde soort teleurstelling uit zou gaan lopen.

Echter werd ik nu positief verrast. Jeanette luistert, observeert, en (voor mij ERG belangrijk) onthoudt wat je vertelt. Dit komt over als oprechte interesse in de situaties, en dat is/was denk ik voor mij erg belangrijk. Dit maakte het voor mij veel makkelijker om samen aan een probleem te werken.

Samen creëert ze een plan van aanpak welk volgens haar het beste bij de situatie en persoon past. Soms een opdracht, en soms gewoon praten, praten en nog meer praten.

Voor mij persoonlijk heeft dit toch wel onverwachts een aanpassing aan mijn manier van denken en doen bewerkstelligd waar ik me veel rustiger door ben gaan voelen.

Ik ben er nog niet helemaal, maar door Jeannette kan in ieder geval weer makkelijker omgaan met verschillende moeilijke situaties welke er ongetwijfeld (en jammer genoeg) nog gaan komen. Ik sta sterker in mijn schoenen en mijn schuldgevoel neemt niet meer direct de overhand.

Nogmaals dank je wel voor al je hulp Jeannette.

W. (man)

Jeannette was voor mij in de periode na mijn scheiding een rustige, betrouwbare en alerte getuige van mijn zoektocht naar mijn nieuwe zelf. Ze wees me soms de weg en gaf me op andere momenten alle ruimte om die zelf vinden.

Ik wist me altijd gesteund, rationeel en emotioneel, welke richting ik ook koos.

Ze bevestigde me in de stappen die ik zette en de voortgang die ik boekte, en wees me op valkuilen als dat nodig was.

Justine

Ik besloot contact met Jeannette op te nemen toen ik het gevoel had mijzelf kwijt te zijnen niet meer wist hoe ik bij mijzelf terugkon komen. Mijn vriend en ik belandden in een vicieuze cirkel van frustraties waar ik niet uit wist te komen.

Jeannette heb ik ervaren als een heel warm, begaan, begripvol en vriendelijk mens. Ik had vanaf het eerste gesprek sterk het gevoel dat ze mij zág en oprecht begaan was. Dat was heel fijn. Na elke afspraak kreeg ik een vraag om thuis mee aan de slag te gaan. Hierover nadenken zorgde ervoor dat ik mij weer bewuster werd van mijzelf én van mijn vriend.

Ik ben gaan inzien wat belangrijk is voor mij, wat mij energie geeft en daar actie op te ondernemen. Het besef dat ik mijn vriend niet kan veranderen zorgde ervoor dat ik mij veel meer verbonden met hem voelde. Het gevoel van frustratie dat ik had in zijn richting toen ik mijn eerste gesprek met Jeannette had, heb ik al maanden niet meer ervaren.

Jeannette… dank je wel!

Lisa

Ik kwam eigenlijk bij Jeannette voor rouwverwerking maar er kwamen zoveel meer dingen aan de orde. Jeannette luisterde, we kletsten samen (zo voelde het voor mij) en ik kreeg opdrachten mee naar huis die we vervolgens bespraken. Ze heeft me enorm geholpen terwijl ik van tevoren niet eens wist dat het nodig was en ik voel me nu zoveel beter. Bedankt!

Marian

Jeannette heeft mij geholpen bij het achterhalen van de oorzaak van de terugkerende onrust in mijzelf. Door deze onrust zijn er allerlei problemen in mijn leven ontstaan.

Door de gesprekken die ik met haar heb gehad ben ik erachter gekomen waar deze onrust vandaan komt en hoe ik hiermee om moet gaan. Dit is voor mij heel verhelderend geweest.

Ik kan dit nu beter herkennen en heb handvaten gekregen hoe ik de onrust om kan zetten naar rust. Jeannette is een echte vakvrouw en ik kan haar aan iedereen aanbevelen.

Marc

Jeannette heeft me volle aandacht gegeven en oprechte belangstelling voor mijn situatie getoond. Zij stelt zeer gerichte vragen die je aan het denken zetten over jouw situatie, gedachten, gedrag en gebeurtenissen. Zij heeft me op die manier meer zelfinzicht gegeven, helpen relativeren en laten inzien dat je, door meer op je gevoel af te gaan, makkelijker en bewuster keuzes maakt en kenbaar maakt naar je partner.

Door beter mijn grenzen te bepalen en te bewaken ben ik bewuster en zelfverzekerder geworden. Ik kan nu eerder en makkelijker ook mijn gevoelens en gedachten formuleren en binnen mijn relatie bespreken. En dat heeft mijn relatieversterkt. Dank voor je hulp Jeannette!

Ruud

Jeannette is voor mij een warme vrouw, die goed kan luisteren. Bij ieder vraag die zij stelt, stelt zij zich rustig op, zodat je die vraag ook echt op jouw manier kan beantwoorden. Je kunt de tijd nemen! En dat is in deze gehaaste tijd een verademing!

Het is soms nodig om met iemand te praten, die jou niet kent. Het mooie hiervan is dat Jeannette, daardoor ook vragen stelt, die ander mensen in je omgeving nooit meer vragen.

Jacqueline

We willen je danken voor je hulp en goede gesprekken die ons beide inzicht en moed hebben gegeven.

Je uitspraak “de fundering is goed er is alleen veel puin opgevallen. We moeten er voor zorgen dat jullie de fundering weer zien en voelen” was voor ons de uitspraak die alles samenvatte.

Echtpaar van middelbare leeftijd

Ik kwam bij Jeannette na een periode van enkele jaren met toenemende angst en paniekklachten, die van soms licht aanwezig naar steeds vaker en heftiger, in meerdere situaties de kop op staken. Na hier al ergens anders voor in behandeling te zijn geweest, bleef de angst en paniek vaker en heftiger toeslaan zonder dat ik dit zelf in goede banen had weten te leiden.

Bij Jeannette heb ik na ongeveer acht sessies een verandering doorgemaakt die ik vooraf niet voor mogelijk had gehouden. Ik ging van angstig en soms ook heftige paniek naar meer rust, acceptatie en kreeg ik bij Jeannette het vertrouwen in mijzelf weer terug waardoor mijn klachten gedaald zijn tot bijna niet meer noemenswaardig.

Dit leidde ertoe om weer nieuwe dingen in mijn leven toe te laten als weer gaan studeren, nieuwe plekken bezoeken, uitgaan en weer te gaan sporten in teamverband. Dit heeft niet alleen voor mij, maar ook voor mijn gezin zo’n enorme positieve vooruitgang gebracht dat ik enorm dankbaar ben dat ik toen de stap heb genomen om bij Jeannette binnen te stappen.

Peter

Eind vorig jaar eindelijk de stap gezet en contact gezocht met Jeannette. Op dat moment had ik erg veel last van stress en slapeloosheid wat mij hinderde in mijn dagelijks functioneren. De stress werd primair veroorzaakt door een arbeidsconflict situatie en ik had hulp nodig om e.e.a. weer hanteerbaar te krijgen. Jeannette heeft mijn probleem direct goed ingeschat en erkend.

Na een paar sessies voelde ik me al wel wat beter maar de conflict situatie op het werk bleef in een impasse. Ook daar wist Jeannette raad mee, zij wist de goede dingen te vragen en te zeggen wat mij enorm geholpen heeft. De opdrachtjes die Jeannette aanreikte hielpen mij goed om de zaken weer in perspectief te gaan zien. Ik ben Jeannette erg dankbaar voor alle hulp en advies.

Dick

Jeannette heeft geholpen om duidelijkheid te krijgen in de wirwar aan gevoelens. Die duidelijkheid maakt dat ik weer de goede vervolgstappen kan zetten in mijn leven.

De manier waarop Jeannette mij terug brengt bij de essentie van mijn gevoelens is heel effectief en doeltreffend. Ik voel mij gezien en gehoord.

Bedankt!

Rosalie

Er is niet alleen ruimte voor 1 situatie of 1 ‘probleem’, alles hangt samen in je leven. Waar wil je vandaag over praten of aan werken? Er is plek voor jou als persoon en niet 1 situatie of ‘probleem’.

Julia

4 Jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Jeannette na het overlijden van mijn allerbeste vriendin. Er bleek veel onverwerkt verdriet te zitten waardoor ik niet uit het verdriet om mijn vriendin kwam. Door middel van opdrachten, zoals het schrijven van brieven aan o.a. mijn vriendin en daarover in gesprek gaan met Jeannette, kwam ik toe aan het verwerken van mijn verdriet. Voor mijn vriendin had ik een klein beeld gemaakt en dat werkte heel therapeutisch.

Jeannette moedigde mij aan om hierin verder te gaan, mijn creativiteit te gebruiken in het verwerken van onverwerkt verdriet. Dit resulteerde in een voor mij heel bijzonder, betekenisvol beeld. Jeannette gaf mij de plek, ruimte en tijd voor mijn verdriet, het mocht er zijn. Ik voelde me gehoord en gezien. Jeannette deed dit met zoveel warmte, rust en respect.

Hierdoor was voor mij de drempel niet meer hoog om nu na 4 jaar, weer een afspraak bij haar te maken ivm het overlijden van mijn peettante. Ik wilde voorkomen dat ik weer heel diep zou komen in mijn verdriet. Maar ik bleek al zoveel sterker te zijn dan 4 jaar geleden dat ik nu veel beter met het verdriet om kon gaan. Ook nu voelde me ik weer zo gehoord en gezien door Jeannette en was er ook weer die warmte, rust en respect.

Waar ik 4 jaar geleden een lange weg en vele gesprekken had te gaan, had ik nu aan 3 gesprekken genoeg. Enerzijds jammer want de gesprekken waren erg fijn maar het is ook goed zo. Ik weet dat ik het zelf kan, er zullen zo nu en dan (diepe) dalen komen maar ik weet nu dat ik sterk genoeg ben om er ook zelf weer uit en weer in balans te komen.

Dank je wel Jeannette!

Corine

Ik ben blij om bij Jeannette Smole te zijn geweest. Eerst was het de bedoeling om relatietherapie te volgen. Al snel ging ik individueel met Jeannette verder. Ik kon me daar alles vertellen omdat het een begrijpende, hartverwarmende vrouw is.

Jeannette heeft mij geholpen om van bepaalde dingen bewust te worden. Rust te brengen in mijn hoofd en veel zaken op een rijtje te zetten. Ik vond het erg fijn om bij Jeannette te mogen komen.

Dank je wel voor de fijne gesprekken

Grietje

Na een eerdere goede ervaring met Jeannette wederom contact met haar gezocht aangaande een familiekwestie.

Zij heeft mij wederom een luisterend oor geboden en heeft mij op weg geholpen om een weg te vinden in deze familiekwestie.
Zij is een vrouw die haar vak verstaat!
Nogmaals dank!

Daniëlle

Een bevrijding

Ik zat zo vast in mijn eigen gedachten patroon na een voor mij zware periode dat mijn huisarts me doorverwees naar een psycholoog! Mijn keuze viel op Jeannette Smole, omdat zij ervaring had op het gebied van rouwproces. Het klinkt misschien gek, maar voor mij voelde mijn scheiding aan als rouwproces.

Nooit durfde ik dat hardop te benoemen, maar bij Jeannette durfde ik het wel te benoemen en haar reactie was zo warm en ik voelde me daardoor begrepen. Dit was mijn eerste stap ik begon na een lange tijd voor het eerst weer te praten hoe de zware periode voor mij is geweest. Jeannette gaf mij het gevoel van vertrouwen terug en haar geloof in mij dat het weer goed met mij zou komen heeft ze waar gemaakt.

De gesprekken met haar waren soms confronterend voor mijzelf, omdat ik met verschillende oefeningen inzicht kreeg over mijn eigen gedrag. Aan de andere kant inspireerde het mij ook, want het gaf me ook veel inzicht over hoe ik in elkaar zit en hoe ik dus reageer op heftige situaties die je in het leven tegenkomt. De gesprekken en de oefeningen hebben mij sterker gemaakt. Ik leef niet meer in het verleden, maar weer in het nu met dromen voor in de toekomst.

Ik kan een ieder Jeannette aanbevelen, ze is doortastend, warm, vertrouwd, confronterend en inspirerend!

Wendy

Na ruim 4 vier maanden naar psycholoog Jeannette Smole te zijn geweest, voel ik me een ander mens. De rust die ik voelde maakte mij erg rustig van binnen. Er werd goed naar me geluisterd. Na de eerste sessie kon ik gelijk mezelf zijn.

Wat me opviel is dat de dingen die ik vertelde, bij andere sessies altijd precies onthouden werden. En dat gaf mij het gevoel ‘er wordt naar me geluisterd’. Ik heb er veel aan gehad, vooral de oefening die ik de rest van mijn leven kan gebruiken.

Bedankt voor alles!

Marloes

Het was voor ons een grote stap om naar een psycholoog te gaan omdat je denkt dat je het allemaal zelf wel kan. Maar helaas we kwamen er niet uit samen en zijn uit eindelijk héél blij dat we naar Jeannette gegaan zijn.

Zij heeft ons in een paar sessies geleerd om te kijken naar wat belangrijk is en wat we kunnen veranderen om er samen beter uit te komen. De gesprekken en de simpele opdrachten die zij mee gaf naar huis hebben ons ontzettend geholpen.

En we zaten snel weer op één lijn zo snel hadden we niet durven hopen.

Dus voor mensen met twijfels, twijfel niet en neem de stap wij hebben er héél veel aan gehad en kunnen nu weer samen verder met een positieve blik op de toekomst.

Jeannette ontzettend bedankt zonder jou was dit niet gelukt.

Toon en Monique

Allereerst nog erg bedankt Jeannette voor je hulp. Door onze gesprekken ben ik me meer bewust gemaakt waar mn valkuilen lagen waar ik tegen aan liep.

Hierdoor kan ik nu ook beter overweg waar m’n eigen prioriteiten liggen zodat ik niet overloop in te veel dingen.

Ook ben er weer achter gekomen wat het belangrijkste is in mn leven. Iets wat ik een beetje kwijt was geraakt.

Weet wel dat ik het zelf moest doen. Maar met jou hulp heb ik alles weer op de rit.

John

Ik ben erg tevreden met het behaalde resultaat na enkele sessies. Ben er mentaal op vooruit gegaan en op het werk is dit ook merkbaar.

Met dank aan Jeannette.

Paul

Wij zijn bij Jeannette terecht gekomen met als doel onze relatie te verbeteren.
Wij hebben dit als zeer prettig ervaren waarbij we in een fijne omgeving alle problematiek op tafel konden leggen.
In stukjes zijn wij hier dieper op ingegaan, waarbij alle ruimte was om van onderwerp te switchen wanneer dit nodig was.
Dank zij jou zijn wij als individuen maar is ook onze relatie enorm verbeterd.

R en A

Ontzettend bedankt voor alle steun in de afgelopen maanden.

Deze maanden zijn ontzettend moeilijk voor mij geweest door de geboorte van mijn dochter en tegelijkertijd het verliezen van mijn vader. Leven en dood stonden dicht bij elkaar.

Jij hebt me door alle stappen heen geholpen. Met een luisterend oor, diverse inzichten en tips.

Bedankt voor al je hulp!

Angelique

Wij hebben in een relatief korte tijd heel veel geleerd van Jeannette. Onze communicatie, bewustzijn en houding naar elkaar is enorm verbeterd.

Wij zijn nu samen weer sterk genoeg om de toekomst aan te kunnen.

Achteraf gezien, hadden we dit veel eerder moeten doen.
Bedankt dat wij het afgelopen jaar goed kunnen afsluiten en het komend jaar veel beter kunnen beginnen.

Andreas en Chantal

Na het overlijden van mijn schoonmoeder was ik even de weg kwijt. In 6 jaar tijd waren mijn ouders en schoonouders overleden. 3 waren dement geworden. De tijd van begeleiding en zorg was een vast deel van mijn leven geworden. Dat zorg-onderdeel viel in augustus jongstleden weg. Het wegvallen van de zorg voelde als een amputatie.

Ik wist meteen dat het zoeken van een ‘professioneel oor’ belangrijk was. Op de website van Jeannette vond ik zoveel aanknopingspunten dat ik meteen een mail stuurde. Jeannette belde heel snel, en ik kon een paar dagen later al komen.

De 5 gesprekken die ik heb gevoerd waren vertrouwd en heel prettig. De handreikingen, in de vorm van kernwoorden (bijv mijn intern kompas was even van slag,) die ik heb gekregen neem ik mee voor de rest van mijn leven.

Dank, Jeannette, dat je zo snel kon doorgronden wat mijn problemen waren. Ik heb nu erg snel de draad weer opgepakt van een leven zonder intensieve zorg voor anderen. Ik mag mijn eigen leven leiden.

Jolanda

Door de gesprekken samen met jou, Jeannette, voel ik mij gehoord en krachtiger geworden.

Dank je voor het laten zien, voelen/ervaren door visualisatie oefening, waar ik als het nodig is, mijn kracht kan hervinden!

Lilian

Wat vind ik het fijn dat ik mezelf heb terug gevonden.

Alles wat je belooft op je website maak je waar.

Je bent SUPER!!!

Trees

We zijn bij jou terecht gekomen met relatieproblemen. Onderling spraken we steeds minder over onze gedachten en verwachtingen. Samen kwamen wij er niet meer uit.

Je hebt ons aangemoedigd te praten en ook de onderwerpen die we niet wilden of konden bespreken, toch naar voren te brengen.

In alle vertrouwen en na een aantal sessies zijn we samen weer een weg in geslagen. Hiervoor willen we je graag bedanken.

Jeffrey en Bianca

Ik ben bij Jeannette terecht gekomen door het overlijden van mijn vader.

Al meteen bij het eerste gesprek voelde het heel vertrouwd. Jeannette is heel begripvol, en echt een luisterend oor.

Ik heb in mijn leven al het een en ander meegemaakt, en toen mijn vader overleed werd dit allemaal te veel. Samen met Jeannette heb ik veel gepraat en dit heeft echt geholpen.Ook de opdrachten die ze mij mee gaf hebben mij goed gedaan.

Ik zit nu weer lekker in mijn vel, en ik ben nu echt weer gelukkig.

Jeannette echt ontzettend bedankt voor alles. Veel liefs van Samantha

Samantha (28 jaar)

Na het doorlopen van een lang ziekte- en zelfontwikkelings proces ben ik bij Jeannette terecht gekomen om de laatste puntjes op de i te zetten.

Tot mijn opluchting trof ik nu eindelijk eens een psycholoog die slimmer is dan ik en door mijn valkuilen heen kon prikken.

Hierdoor kon zij mij de nodige handvatten geven om mijzelf op een andere manier te kunnen bekijken en korte metten te maken met mijn lage zelfwaardering en onrealistische angsten.

Nu zie ik mijzelf in een heel ander licht en kan weer door op een betere manier dan ooit tevoren. De inzichten over mijzelf blijven nog steeds binnen druppelen om mijn leven een andere wending te kunnen geven.

Dank je Jeannette voor je input!

Ketlin

Door de therapie ben ik nu weer in staat over dingen te praten met mijn partner, ook als het niet leuk is, niet meer zeggen wat hij wil horen, maar openheid naar elkaar. Dit is voor mij grote winst, want ondanks 30 jaar huwelijk, koos ik vaak voor de makkelijkste weg, zwijgen en het alleen over goede dingen hebben. Dit heeft ons weer dichter naar elkaar gebracht.

Lucienne

Ik ben bij je gekomen naar aanleiding van mijn burn-out. Ik was erg huiverig voor therapie, bang dat ik niet tot de kern zou kunnen komen, zat emotioneel erg op slot, had moeite met vertrouwen en opende ook niet makkelijk. Wat ik heel erg prettig vond dat ik me direct veilig bij je voelde, geen verwachtingen, geen oordeel en erg belangrijk voor mij, geen zweverig gedoe . Als het me niet lukte om tot de kern te komen was er geen druk en middels praktische oefeningen bracht je me toch daar waar ik zelf niet kwam.

Ik heb geleerd weer te genieten, te vertrouwen en te voelen. Ik leef weer vanuit mijn eigen gevoel en behoeften en kan hierbij op de juiste wijze en met een goed gevoel bij mezelf te blijven!

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor je hulp.

Veerle

Ik heb allereerst een veilig gevoel gehad, een plek waar ik zonder oordeel verdriet kon hebben en zeggen wat ik wilde.
Je had begrip en kon me met praktische opdrachten helpen om naast de overduidelijke reden waarom ik verdriet had inzicht geven waarom het zo diep zat en hoe hier mee om te gaan.

De consulten bij jou hebben me innerlijke rust gegeven, stabiliteit en ruimte.

Ninke

Mijn man en ik kwamen bij Jeannette terecht in verband met de dood van ons kindje. Al vanaf het eerste moment gaf zij ons een goed gevoel wat erg belangrijk is om samen een rouwverwerkingsproces in te gaan. Door de vele gesprekken waarbij zij een luisterend oor bood, ons handvaten aanreikte hebben wij de dood van ons kindje gaandeweg een plekje kunnen geven. Jeannette is iemand die haar vak verstaat! Dank voor alles wat je voor ons gedaan hebt!

Dave en Danielle

Mijn man en ik zijn bijna 45 jaar getrouwd en dan denk je dat je elkaar toch heel goed kent.
Maar toch ook wij kwamen er samen niet goed meer uit.
Wij hebben de hulp aan Jeannette gevraagd.
Toen Jeannette de deur voor ons open deed kregen wij het gevoel van dit zit goed.
Wat een (h)eerlijk mens en betrokken vrouw is Jeannette.
Jeannette is een vrouw die naar je luistert, niks geen Laptop of pen en papier. Ze is heel rustig, je voelt je meteen op je gemak bij haar.
Ze luistert goed waardoor ze op dingen terugkomt, ze geeft handreikingen cq oplossingen, ze is niet bevooroordeeld, ze oordeelt niet, ze heeft nog humor ook.
Wij zijn zo blij dat we bij Jeannette zijn geweest. Jeannette heeft de vonk tussen ons weer aangewakkerd.
Wij zijn er sterker en dichter tot elkaar uitgekomen.

C en A

Vorig jaar kampte ik met klachten van overspannenheid door problemen op het werk en de ziekte van mijn vader. Haar aandacht voor mij als persoon hielp mij om mezelf open te stellen om mijn situatie uit te leggen. Jeannette stond open voor mij en mijn verhaal en wist altijd goede vragen te stellen en door te vragen waar nodig. De inzichten die ik dankzij haar heb gekregen helpen mij nu elke dag en zorgen ervoor dat ik weer gelukkig ben en blijf.

Richard

Door ziekte en stoppen met werken van mijn man zijn wij elkaar een beetje kwijtgeraakt.

De gesprekken met Jeannette hebben bij ons de ogen weer geopend. Wij proberen ons leventje weer op de rails te krijgen.

Dit gaat zeker lukken omdat wij met elkaar willen genieten van alles wat we bezitten. Bedankt Jeannette. Hartelijke groetjes, Dik en Fransien

Dik en Fransien

Wij stonden op het punt om te gaan scheiden en Jeannette heeft ons geholpen in 5 sessies weer nader tot elkaar te komen.

Wat wij heel erg goed vinden aan Jeannette is dat zij zonder schrijfblok of laptop naar je verhaal luistert. En dat als je een punt aangeeft waar je het over wil hebben zij daar direct op ingaat ook al had zij een ander onderwerp om te bespreken.

Kortom een echte aanrader.
Jeannette heel erg bedankt!

Sylvana en Jan Willem

Wij zijn bij Jeannette gekomen omdat we allebei al een hele tijd niet meer gelukkig waren in onze relatie. We hadden steeds meer ruzie om kleine en grote dingen en erg veel irritaties. We wilden het allebei toch nog een kans geven, om de kinderen maar ook om onszelf.

Jeannette heeft de communicatie tussen ons weer op gang gebracht. We praten weer echt met elkaar en hebben veel minder ruzie. Ook de intimiteit is er weer.

Achteraf gesproken hadden we al veel eerder naar Jeannette moeten gaan. Dank je wel voor alles!

Dick en Ine

Via deze weg wil ik graag laten weten dat ik veel steun heb gehad aan de rouwverwerkingsbegeleiding van Jeannette.

Na het onverwachts vaststellen van terminale alvleesklierkanker bij mijn moeder, terwijl ik 7 maanden zwanger was en haar overlijden, 5 maanden na de geboorte van onze dochter, was ik figuurlijk lamgeslagen. Ondanks dat ik in harmonie met mijn familie goed afscheid van haar heb kunnen nemen en daar erg dankbaar voor ben, lukte het mijzelf niet om de helderheid, die was verdwenen tijdens dit emotionele proces, terug te krijgen.

Jeannette zag snel waar bij mij het emotionele knelpunt lag en heeft via een soort van onzichtbaar stappenplan van gesprekken, opdrachten en tips mij handvaten gegeven om zelf de helderheid weer terug te krijgen en om te gaan met het verlies en het eerbetoon aan mijn lieve moeder.

Wendel

Wat is het fijn om tijdens een moeilijke periode een luisterend oor te hebben
die vol warmte en passie naar je luistert en adviseert.
Dank voor de warmte en wijze woorden.

Hester

Ik heb veel gehad aan jouw sessies met mijn rouwverwerking van Goof. Mijn vriend/man die vorig jaar aan longkanker is overleden.

Ik was in een diep dal beland en zag vlak na zijn overlijden geen uitweg meer. Ik besefte toen dat ik professionele hulp nodig had. Dat kunnen je familie en vrienden je niet geven, hoe lief, bezorgd ze ook zijn. Door jou leerde ik dat ik verdriet mag/moet hebben en door een diep rouwdal moet. Hoe hard en moeilijk dat ook is, het is de enige manier om je verdriet te verwerken.

Je gaf me bij elke sessie een opdracht waar ik diep over moest nadenken en bij mezelf te rade gaan. Wat voel ik eigenlijk precies? Hoe kijk ik naar mijn eigen leven en dat van Goof en van ons samen. Je wordt je daardoor heel bewust van je eigen gevoelens en gedachten. Die bewustwording en realiseren dat het normaal is om verdriet te hebben en dat het mag, helpt erg bij de verwerking van mijn grote verlies.

Yvonne

Ik ben heel erg blij dat je me hebt kunnen helpen met al mijn problemen! Ik heb alles eindelijk op een rijtje en een plekje kunnen geven. Ik had die stap veel eerder moeten maken. Ben heel erg blij dat ik het gedaan heb anders had ik het echt niet meer gered.

Tussen Jeroen en mij gaat het ook een stuk beter. Heb ook weer contact gezocht met een oude schoolvriendin van me. Op mijn werk zijn ze heel erg enthousiast over me dus ik hoop dat ik daar voorlopig nog wel zit. Nou Jeannette, heel erg veel bedankt! Ik zou echt niet weten hoe ik het zonder je had moeten redden.

Kim

Graag wil ik iets laten weten over de begeleiding die ik heb gehad van Jeannette Smole rondom het ziek zijn en overlijden van mijn lieve vriendin.

In een moeilijk proces waarin ik vast liep, wist zij mij [met weinig maar zo juiste woorden] weer op pad te krijgen en houden.

Hierbij heb ik ervaren dat ikzelf leerde omgaan met de verwarring en het verdriet, zodanig dat ik weer met moed het leven heb opgepakt.

Floor

Onze relatie therapie bij Jeannette is ons goed bevallen. In korte tijd weet zij voor zichzelf maar juist ook voor ons uiteen te zetten waar de schoen wringt en wat daar eventueel, bij voldoende inzet van alle partijen, aan te doen is. Zij laat je zien hoe het eigenlijk komt dat je bepaalde verwachtingen hebt van je partner en relatie, hoe je bent geworden wie je bent en wat je van de toekomst verlangt.

Hierdoor word je in staat gesteld verbanden te leggen tussen patronen die je je hele leven al doormaakt en desgewenst kan doorbreken. Je leert niet alleen jezelf maar ook je partner beter begrijpen.

Wij stonden op het punt te gaan scheiden. Dankzij Jeannette zijn wij dichter tot elkaar gekomen dan ooit en bewandelen wij een nieuw pad dat wij samen hand in hand bouwen.

Kees

Lieve Jeannette, nog bedankt dat je me zo goed geholpen hebt.

Groetje Nicky

Nicky

Mijn gesprekken met Jeannette hebben mij net dat zetje gegeven om de pijn over hoe anders het laatste levensjaar van mijn lief had moeten en kunnen zijn achter mij te kunnen laten en de talloze warme, lieve en vrolijke herinneringen de overhand te laten krijgen.

Anna

2 jaar lang heb ik niet de gevolgen en beperkingen kunnen accepteren van mijn ziekte. Uiteindelijk hulp gezocht bij Jeannette. Na een paar gesprekken stelde Jeannette voor om de EMDR therapie toe te passen.

De fijne gesprekken, de steun en daarbij de EMDR therapie hebben mij laten inzien dat ik veel meer moet kijken naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden. Dit geeft mij rust en kan de situatie nu goed accepteren.

Jeannette, ik wil je heel erg bedanken voor je steun, begeleiding en adviezen.

Ron

In totaal 8 keer bij Jeannette geweest. Ik kwam met verschillende “problemen”. De hoofdzaak waar we ons op gefocust hebben was rouwverwerking.
Dat is natuurlijk een lang proces dus nu kan ik op eigen benen “verder”. Ze heeft mij goede inzichten gegeven en bevestigingen gegeven die ik op dat moment nodig had.

Jeannette vraagt door wat heel waardevol kan zijn als je zelf vastloopt. Ze deelt ook gebeurtenissen uit haar eigen ervaring wat fijn is want dan wordt het contact een stuk persoonlijker.

Ze is professioneel maar geeft wel antwoorden als je haar persoonlijke vragen stelt. Voor mij was het het juiste steuntje in de rug op het juiste moment.

Daisy

De sessies bij Jeannette heb ik als heel prettig ervaren. Het waren fijne gesprekken. Met opdrachten, die soms best pittig waren, heb ik veel over mezelf geleerd en ben zelfverzekerder geworden.

Het overlijden van ons zoontje draag ik voor altijd met me mee maar mijn ‘wond’ is een litteken geworden.


Jeannette, heel erg bedankt!

Mirelle