agnes

Review van Agnes

Agnes schreef...

Ik kwam bij Jeannette met een enorme worsteling m.b.t. eigenwaarde, nadat een trauma van 15 jaar geleden opnieuw was getriggerd.

De eerste sessie heb ik als ontspannen, open en toegankelijk ervaren, wat me op mijn gemak stelde om verder te gaan. Alles mocht er zijn en niets was te veel.

In dat vertrouwen hebben we een aantal sessies gedaan, waarna een aantal EMDR-sessies volgden. Het mooie vond ik dat ze de regie en keuze daarin echt aan mij overliet. Er waren namelijk ook andere methodes om met trauma verwerking aan de slag te gaan.

EMDR heeft heel veel herstel gebracht, waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Jeannette was altijd in staat mij op m’n gemak te stellen en ruimte te geven aan alles wat er op dat moment was. Dat heb ik als bijzonder prettig ervaren.

Na de EMDR-sessies hebben we nog een aantal sessies gehad om weer wat dichter bij mezelf te komen. Inmiddels voel ik me weer krachtig, dichtbij mezelf en in staat weer verder te gaan. Ik ben heel dankbaar met de begeleiding en inzichten die Jeannette mij hierin heeft gegeven. En het doet me goed om te weten dat ik altijd welkom ben als iets weer de kop op steekt.

Lees meer reviews

Service Images