Review van Ronald

Ronald schreef...

Door mijn toch wel lastige gevoel van schuld (vooral naar mijn zoon) door een scheiding, wilde ik toch eens kijken of hier niet iets aan te doen was.

Ik heb Jeannette gevonden door simpel zoeken op internet. Op basis van de recensies heb ik zelf de stap gewaagd om eens met haar te gaan praten.

Ik was heel erg sceptisch, zoals ik dat ben met alles wat te maken heeft met dit soort vormen van hulpverlening. Na wat teleurstellende ervaringen met verschillende instanties dacht ik eigenlijk dat dit ook wel op eenzelfde soort teleurstelling uit zou gaan lopen.

Echter nu werd ik positief verrast. Jeannette luistert, observeert, en (voor mij ERG belangrijk) onthoudt wat je vertelt. Dit komt over als oprechte interesse in de situaties, en dat is/was denk ik voor mij erg belangrijk. Dit maakte het voor mij veel makkelijker om samen aan een probleem te werken.

Samen creëert ze een plan van aanpak welk volgens haar het beste bij de situatie en persoon past. Soms een opdracht, en soms “gewoon” praten, praten en nog meer praten.

Voor mij persoonlijk heeft dit toch wel onverwachts een aanpassing aan mijn manier van denken en doen bewerkstelligd waar ik me veel rustiger door ben gaan voelen.

Ik ben er nog niet helemaal, maar door Jeannette kan in ieder geval weer makkelijker omgaan met verschillende moeilijke situaties welke er ongetwijfeld (en jammer genoeg) nog gaan komen. Ik sta sterker in mijn schoenen en mijn schuldgevoel neemt niet meer direct de overhand.

Nogmaals dank je wel voor al je hulp Jeannette.

Lees meer reviews

Service Images